Hvem er CJGrafik

DEN GRIMME ÆLLING

Historien om CJGrafik er ikke meget ulig H.C. Andersens eventyr om “Den grimme ælling”.
I 1999 tumlede vi som en kluntet, grå ælling ud blandt de voksne i den store grafiske verden.
CJGrafik ApS er nu selv ved at være en fuldvoksen svane, med – når vi nu har muligheden for at skamrose os selv – et bredt og stærkt vingefang.

Samtidig kan vi glæde os over at være en af de få grafiske virksomheder herhjemme, der har en sund økonomi med voksende omsætning og overskud. Hvilket dels giver vores kunder en sikkerhed for, at de trygt kan bestille deres tryksager i forvisning om, at vi også er der, når tingene skal leveres eller genoptrykkes. Dels giver os en naturlig glæde og lyst til at udvikle vores arbejdsplads.

VI SKILLER OS UD MED LIDT BEDRE SERVICE

Et af vores vigtigste succes-kriterier er, at du som kunde aldrig må gå forgæves, uanset hvilket behov og krav du har til såvel tryksager som andre relaterede opgaver.

Vi har truffet den beslutning, som leverandør, at skille os ud fra mængden ved at tage ordet “service” lidt mere seriøst end de fleste. Vi vil gerne have, at du altid kan regne med den bedste kvalitet, på rette tid, til den rigtige pris.
I hverdagen efterlever vi dette ved, at du altid kan få vejledning, enten af vores eksterne konsulenter eller af en af vores dygtige ordrebehandlere, der er fast tilknyttet dig og din opgave.

Vores ordresystem er baseret på daglige rapporter, hvor vi følger op på hver enkelt ordre fra korrektur til levering af tryksagen, og derfor kan vi altid svare dig, hvor langt i processen din opgave er.

Ligeledes kan du altid regne med at blive kontaktet, hvis der skulle opstå problemer eller afvigelser.

Vil du vide mere om os, så kan du automatisk downloade en pdf-version (ca. 1,5 MB) af vores profilbrochure.

Hjem

Ring op

Send email

Kontakt os