Visitkort

”VIS MIG DIT VISITKORT OG JEG SKAL SIGE DIG HVEM DU ER. IKKE HVAD DU HEDDER …
MEN HVEM DU ER!”.

Visitkortet indeholder langt mere end den skrevne information. Visitkortet, dets kvalitet og udseende fortæller alt om ejeren eller virksomheden bag. Ligesom brevpapiret er visitkortet en del af en virksomheds ansigt udadtil – og er ofte den første tilgang til en evt. kunde. Derfor skal man aldrig undervurdere vigtigheden af et visitkortet.

CJGrafik producerer visitkort i både traditionel offset samt som digitalprint og i både store og små oplag. Især ved anvendelse af specialfarver kan det være en fordel at fortrykke et oplag, som vi opbevarer og når tid og behov melder sig tiltrykkes med personlige data.

  • Visitkort, enkelte eller dobbelte med 4-farve tryk eller Pantone specialfarver
  • Visitkort med lak eller kachering, med ståltryk eller blindpræg
  • Visitkort med partiel lakering eller andre lakeffekter, eller med sølv- eller guldfolie
  • Visitkort på et hav af spændende og utraditionelle papirkvaliteter

Visitkort online

Mange af vores kunder med hyppige nyansættelser har set fordelen i, selv at kunne indtaste de nye visitkorts oplysninger og sætte produktion i gang. Til dem tilbyder vi en Online-løsning på vores hjemmeside.

Vi opbygger visitkortskabelonen og indkoder adgang til de variable data. Kunden får straks efter indtastning af de personlige oplysninger en elektronisk korrektur som skal godkendes. Senest 5 arbejdsdage herefter har kunden de færdige visitkort.

Visitkortene har kreditkortformat (85,7×55 mm) og p.t. tilbyder vi 8 forskellige papirkvaliteter på Online-løsningen.

Klik her for at komme til Visitkort On-Line.

Hjem

Ring op

Send email

Kontakt os